Elégedett vásárlóink visszajelzéseit mindig örömmel fogadjuk, és tesszük közzé:

"A szőnyeg a mai napon megérkezett, nagyon tetszik, örülök, hogy Önöket választottam! Jó döntés volt! Köszönöm szépen."

(Szöllősi Krisztina, Székkutas)

"A szőnyeg nagyon praktikus, nem koszolódik, kéthavonta mosom mosógépben, mindig olyan, mintha új lenne. Nagyon szeretem."

(Kiss Zoltánné, Debrecen)

"Háziállataim, kutyáim vannak. A szőnyegeket a teraszon, és az előtérben használom. A kutyaszőrt nem veszi be a szőnyeg, könnyen tudom tisztítani, számomra nagyon előnyös."

(Pápai Dezsőné, Győr)

"Az óvodánkban, a csoportszobákban ezek a szőnyegek találhatók. Könnyen tisztíthatók, nem csúsznak, a gyerekek szeretik."

(Óvónő, Siófok)

"Sportkollégiumban a diákok nagy igénybevételének jól ellenáll, ritkábban kell takarítani, mint a hagyományos szőnyegeket, nem kopnak, a színüket, méreteiket nem veszítik el. Még faliszőnyegként is használjuk. Nálunk nagyon bevált."

(Sportkollégium igazgatója, Debrecen)

"Rengeteg szőnyeget vettem már önöktől és nagyon meg vagyok vele elégedve. A szőnyegek télen is kint vannak a teraszon, ennek ellenére nagyon ritkán kell kimosni őket, talán ha kétszer mostam idén. Mivel kint is van cipős szekrény azért volt rá szükség, hogy a gyerekek ne járkáljanak a hideg kövön, de a kutyusunk is birtokba vette, nagyon szeret rajta aludni."

(Sz. Zs. Budapest)

"7 éve vásároltam az első Albina szőnyeget a fürdőszobánkba. Gyakran mosom, hol kézzel, hol gépben, mégis a mai napig megőrizte a minőségét, olyan mintha most vásároltam volna. Azóta vettem több ilyen szőnyeget, nagyon szeretjük, jó érzést nyújt mezítláb is. Meg vagyunk vele elégedve, szívesen ajánlom másoknak is."

(Krasznavölgyiné V. Erzsébet, Fót)

"...nagyon jól fog esni, hogy nem a csupasz kövön járunk, és esztétikailag is nagyon emeli a látványt. Csöppet sem csúszik, nagyon elégedett vagyok."

(Schiller Zsuzsa, Budapest)

"A kifőzdénk bejáratánál helyeztük el a szőnyegeket. Nehezen koszolódnak, a színüket mosás után sem veszítik el, már egy éve használjuk, de semmiféle kopás nem jelentkezik."

(Főzelékmánia, Debrecen)

"A panziónkban az előtérben, és a fürdőszobákban ezeket a szőnyegeket helyeztük el. Nem piszkolódnak, jók a minták, a színek, kevesebbet kell takarítani."

(Péterfia Panzió, Debrecen)

"Nyugdíjas vagyok, beteges, ezért fontos volt számomra, hogy találjak olyan szőnyeget, mely nem csúszik, könnyen tisztítható. Ez a szőnyeg megfelel az elvárásoknak, nem veszi be a koszt, mosógépben kéthavonta mosom, és nem csúszik az előszoba kövén."

(Majorosiné, Budapest)

"Nagy örömömre szolgált, hogy rátaláltam az Önök üzletére a Mamut 2 bevásárlóközpontban. Kb. 9-10 éve használom a konyhában illetve lábtörlőként az Önök szőnyegeit. Nagyon strapa bírok, a két hetenkénti mosás se látszik meg rajtuk."

(Deák Sándorné, Budapest)

"Szupi ez a szőnyeg! Nagyon ajánlom Mindenkinek! Már kettő van ,de biztos lesz még több. Nem kell állandóan mosni,bár lehet. Elegáns,praktikus. Ez jó találmány!"

(Anna, Budapest)

"Szeretem mert mutatós, és praktikus. Nyaralóba is tökéletes!! Üdvözlettel"

(Lívia)

"...Ez a ... szőnyegkülönlegesség az esztétikai élményen túl mezítelen talpamnak “gyógyító masszázst” nyújt, lépeimet óvja az elcsúszástól, ápolása pedig álomkönnyű…"

(Konta Fanni, Budapest)

"Öt kisgyermekem van, az Albina szőnyegekkel van tele a lakásom, előszobában, konyhában, és a gyerekszobában is vannak. Könnyen tisztítható, nem csúszik, és a por sem száll belőlük. Ez nagyon fontos, mert az egyik gyerekem allergiás."

(Richolm Lászlóné, Szekszárd)

"Az apartmanházainkban minden szobában ezeket a szőnyegeket helyeztük el. Itt külföldi diákok laknak, a takarítást a személyzetünk végzi. Nem koszolódnak, már egy éve használjuk, és úgy néznek ki, mintha újak lennének."

(Hunép Invest Rt., Debrecen)

Ha már Önnek is vannak pozitív tapasztalatai az Albina szőnyegekkel, kérjük ossza meg velünk!

Írjon a szonyegguru@szonyegguru.hu email címre. Fáradozását előre is köszönjük!