Most Ön is megteheti!

Persze nem arra gondolunk, hogy tervezte-e már, hogy szőnyeget vásároljon, hanem ténylegesen megtervezett-e már egy szőnyeget? Sokan nyilván nem, hiszen a legtöbb esetben meg kell elégedni a kereskedelmi forgalomban kapható színekkel, és mintákkal.

Nem így az Albina szőnyegek esetében. Szőnyegeink egyik legnagyobb előnye éppen az, hogy bárki megrendelheti az igényei, és elképzelései szerinti színösszeállítást, azt, ami a leginkább harmonizál a lakásával. Legyen az futószőnyeg, előszobaszőnyeg, vagy éppen egy konyhai szőnyeg, bizonyos méretbeli kötöttségek betartása mellett a legkülönfélébb variációk rendelhetők. És ami a legjobb: Attól hogy egy szőnyeg egyedi, ugyan annyiba fog kerülni, mint egy azonos méretű, de rendszeresen gyártott termék.

Vásárlóink előszeretettel ki is használják ezt a lehetőséget. Az első „tervezőnk” egy nyugdíjas néni volt, aki bordó szőnyeget szeretett volna, de ilyen szín sajnos nem készíthető. Nem esett kétségbe, hanem kitalálta a piros-fekete darázsmintás szőnyeget, ami a bordóhoz hasonló színhatást eredményez. Olyan jól sikerült, hogy felvettük a rendszeresen készülő minták közé, és azóta is sokan választották ezt az összeállítást a legkülönbözőbb méretekben.

Legkönnyebb dolga akkor van egy vásárlónak, ha széles csíkos, vagy keskeny csíkos szőnyeget „talál ki” magának, ugyan is ezek a minták egyszerű számítástechnikai eszközökkel jól modellezhetők. Egy csíkos minta a meglévő színek fényképeiből Photo shop programmal, vagy Power Point-tal (mi is ezt használjuk) számítógépen előállítható, és tesztelhető. Ezt a lehetőséget rendszeresen fel is szoktuk ajánlani azon vásárlóinknak, akik nehezen döntenek a szőnyegük mintáját illetően. Sajnos ez a módszer a darázs mintás, és a hatszín mintás szőnyegek esetében nem működik.

Ez nem azt jelenti, hogy nem lehet hatszín mintás szőnyeget tervezni. Vásárlóink vannak annyira leleményesek, hogy ezt is megoldják. A módszer a következő: Fognak egy meglévő szőnyeget, mondjuk a H8 kék árnyalatokat, és az egyes színeket helyettesítik az általuk elgondol színekkel. Ehhez azért kell némi képzelőerő. Ha nagyobb szőnyeget terveznek, azért szoktuk azt javasolni, hogy előtte mintának rendeljenek egy kisebb, 50cm-es, vagy 1,0 m-es darabot,amin kipróbálhatják elgondolásukat. Így születtek például a H26, a H43, és a H55, H56 minták is. Ugyan ez a darázs minták esetében is működhet: pl D 35

Bátran vágjon tehát Ön is bele a tervezésbe, hogy büszkén elmondhassa magáról:

„Ezt én terveztem!”

Ha még nem vásárolt szőnyegeinkből;

Részletes áttekintő információt ITT olvashat.

A vásárlóink véleményét pedig  facebook oldalunkon találja.