Tele van a hócipőm!

Mondta a ház asszonya, majd így folytatta: „… ha nem megyünk el azonnal venni egy normális előszoba szőnyeget, én nem is tudom, hogy mit csinálok!”

Mindez akkor történt, amikor a nem régen vett előszobai rongyszőnyeget megpróbálta szalonképes állapotba hozni.

„Tele van a hócipőm a rongyszőnyegekkel! A mosógép nem bírja, ha a kádba teszem, leszakad a derekam. A centrifuga kiugrik a helyéből, a szárítókötelet lehúzza, és még csak nem is lesz tiszta! Nézd meg! Tele van szösszel! Bele vannak gyógyulva, és egy mosás után úgy néz ki, mint amit a kutya szájából vettek ki! Ha nem megyünk el azonnal…”  – De innen már ismerjük. Természetesen elmentünk.

Így történt, hogy megvettük első Albina szőnyegünket. Akkor még csak tetszett a szőnyeg, nem sejtettük, hogy nemsokára úgy alakulnak a dolgok, hogy vállalkozási szinten is kapcsolatba kerülünk vele.

Mielőtt bárki rosszra gondolna, a fenti mondatokat nem azért idéztük, hogy leszóljuk, vagy rossz hírét keltsük a rongyszőnyegeknek, hiszen azoknak is meg lehet a helyük a lakásban – egy szép faliszőnyegként, vagy ágy mellett – azonban az erős igénybevételnek kitett helyeken nem a legjobb választás, mivel tisztántartásuk elég körülményes, ahogy az a fenti idézetből is kiderülhet.

Pontosan ezért találták ki a PVC szőnyegeket, melyeknek a megnevezése is utal a funkciójukra: „Előtéri szőtt szőnyegek”. Tehát ezek a szőnyegek nem a perzsaszőnyeg helyett vannak, hanem a lakás (vagy nyaraló) azon helyiségeibe, ahol egy szőnyeg erős igénybevételnek van kitéve, és sűrűn kell tisztítani. Ilyen az előszoba, közlekedő, étkező, fürdőszoba, illetve ezek mellett a teraszok, erkélyek. Sokan a nappaliban, vagy a dolgozó szobában is előnyben részesítik szőnyegeinket. Praktikus választás lehet még rendelőkbe, és irodákba is. Erre vonatkozóan is vannak már tapasztalataink, és pozitív visszajelzések. Egyre többen vásárolják olyanok is, akik kiadják a lakásukat, és olyan szőnyeget, szőnyegeket keresnek, amit nem féltenek a „bérlőktől”.

Összefoglalva: a szőnyegeink lényege, és egyik legfontosabb tulajdonsága a könnyű tisztántarthatóság. Megéri kipróbálni, és biztosan nem fog úgy járni. min a cikk elején idézett háziasszony. Ezeknek a szőnyegeknek a tisztítása egy más „minőség”. Következő írásaink valamelyikében erre is részletesen ki fogunk térni.

Addig is kövessen minket a közösségi oldalakon:

Facebook,                   Google+,                     Pinterest!

Ha a mintákra kíváncsi, kattintson IDE, ha méretekre, akkor IDE

Ha rendelni szeretni, válassza az alábbi lehetőséget:

Internetes rendelés

Ha személyesen szeretne vásárolni, kattintson IDE>>>