Üzletünkben konyhába is elhelyezhető szőnyegek széles választékával várjuk kedves vásárlóinkat!

Igény szerint egyedi méret, és színösszeállítás készítését is vállaljuk.

Amit a konyhai szőnyegekről tudni érdemes:

Sok lakás egyik központi tere a konyha, és mind többekben merül fel az igénye annak, hogy egy konyhai szőnyeggel „dobják fel” a lakásnak azt a részét, ahol idejük egy jelentős részét eltöltik.

Döntésükben persze nem kizárólag esztétikai szempontok játszanak szerepet, hiszen egy konyhai szőnyeg nem csak dekoratív, hanem hasznos is, mivel megvédi (vagy éppenséggel eltakarja) a konyha padlóját.

Az ideális konyhai szőnyeg tehát nem csak esztétikus, hanem strapabíró is, ellenáll a „konyhai műveleteknek”, „baleseteknek”. Csúszásmentes, könnyen tisztán tartható, és hosszú élettartamú. Röviden: képes könnyebbé tenni a házi munkát.

A svéd licenc alapján készülő műszálas szőnyegeink tökéletesen megfelelnek a fenti szempontoknak. Por, és nedvességtaszítók, akár egy nedves szivaccsal is letörölhetők. Otthon, mosógépben is moshatók. A széles szín, és méretválaszték lehetőséget nyújt a konyha berendezéséhez tökéletesen illeszkedő szőnyeg elhelyezésére.

Próbálja ki! Szeretni fogja.

“Nemrégen vásároltam önöktől egy szőnyeget. Nagyon tetszik és praktikus.. Jó döntés volt!”

(T. Róbert)

Vásárlóink tapasztalatairól tájékozódjon Facebook oldalunkon!

Méreteteket IDE kattintva, mintát, és színt ITT, illetve ITT tud választani.

A megrendeléssel kapcsolatos információkért kattintson IDE!

“A nyaralónk konyhájába is a „Szönyegguru” terméke került. Az Albina szőnyeg a kedvencem, előszobába, konyhába, nyaralóba, erkélyre, mindenhová ahol erős használatnak van kitéve, csak ezt a szőnyeget veszem.”

(K. M. Budapest)