Kínálatunkban futószőnyegek széles választékával várjuk kedves vásárlóinkat!
Igény szerint egyedi méret, és színösszeállítás készítését is vállaljuk.

Amit tudni érdemes:

Elsődlegesen folyosók, közlekedők, és hallok fontos lakberendezési eleme a futószőnyeg.

Lakberendezők azt tanácsolják, hogy a padlófelület nagy részét borítsuk szőnyeggel a lakásunk azon részein, ahol járunk. Döntően a bejáratoknál, és közlekedőknél. Ez nem csak esztétikai szempontból fontos, de biztonságot, és kényelmet is jelent. Egy jól megválasztott futószőnyeg hangszigetelőként is működik, elnyelve a lépéseket „kopogását”.

Az általunk forgalmazott műszálas síkszövött szőnyegek minden szempontból alkalmasak az említett funkciók ellátására. Lágy PVC anyaguknak köszönhetően elnyelik a lépések zaját, kímélik a parkettát, és csúszásmentesek*. A széles színválasztéknak köszönhetően esztétikusak, és nem mellékesen könnyen tisztán tarthatók.

Szakemberek szerint a futószőnyeg, és a fal között esztétikai szempontból 10-30 cm-t érdemes szabadon hagyni. A 70, és 80 cm szélességben készülő szőnyegeink jól illeszthetők ehhez a szabályhoz. Hosszuk a helyiség méretéhez tetszőlegesen** igazítható.

Próbálja ki! Szeretni fogja.

Vásárlóink tapasztalatairól tájékozódjon Facebook oldalunkon!

Méreteteket IDE kattintva, mintát, és színt ITT, illetve ITT tud választani.

A megrendeléssel kapcsolatos információkért kattintson IDE!

*A csúszásmentesség megőrzése érdekében, a szőnyeg alatt felgyülemlő port célszerű rendszeresen eltávolítani.

**Egyedi méret rendelésekor kérjük vegye figyelembe, hogy a legtöbb mosógép kapacitása max. 5 kg, és a szőnyegek 1,6 – 1,7 kg/m2 tömegűek. (Tehát egy 5 kg-os mosógépbe max 3,10 m2-es szőnyeget tehetünk).