Üzletünkben előszoba-szőnyegek széles választékával várjuk kedves vásárlóinkat!

Igény szerint egyedi méret, és színösszeállítás készítését is vállaljuk.​

Amit az előszoba-szőnyegeinkről tudni érdemes:

Az előszoba talán a lakásunk egyik legfontosabb helyisége. Innen indulunk útnak, és ide érkezünk haza. A hozzánk látogatók első benyomásaikat szintén az előszoba alapján alakítják ki lakásunkról, és ezen keresztül talán egy kicsit rólunk is. Ezért fontos, hogy milyen a kinézete, hangulata. Milyen érzéseink támadnak, amikor haza érkezünk.

Egy jól megválasztott előszoba-szőnyeg sokat segíthet az előszoba megjelenésének kialakításában, az otthonosság megteremtésében. Szőnyegeink széles színválasztékukkal az olykor kevesebb természetes fénnyel rendelkező helyiségekbe is pozitív változást hozhatnak.

Nem mellékes szempont a szőnyegek strapabírása, és tisztán tarthatósága sem, hiszen többnyire az előszobában cseréljük cipőinket, így itt sűrűbben lehet szükség a szőnyegek tisztítására.

A nálunk vásárolt síkszövött előszoba-szőnyegek esetében a házi munkának ez a része is egyszerűbbé válik, mivel termékeink tisztítása otthon, mosógépben is elvégezhető, illetve a kisebb szennyeződések könnyedén, törléssel is eltávolíthatók.

Próbálja ki! Szeretni fogja.

Vásárlóink tapasztalatairól tájékozódjon Facebook oldalunkon!

Méreteteket IDE kattintva, mintát, és színt ITT, illetve ITT tud választani.

A megrendeléssel kapcsolatos információkért kattintson IDE!