Bizonyára gondolt már arra, hogy valamilyen módon színekkel kellene „feldobni lakását”. A nyár közeledtével a környezetünk is egyre színesebbé válik, és a minket körülvevő színek hangulatunkat, közérzetünket is befolyásolják. Hogyan lehet a nyár színeit átmenteni a lakásunkba?

A lakás színharmóniájának kialakításával számtalan írás foglalkozik, melyek közül most a FEMINA magazin cikkét ajánljuk szíves figyelmébe.  A cikket teljes terjedelmében IDE kattintva olvashatja.

A színek tudatos használatával, kiválasztásával elérhetjük, hogy lakásunk, munkahelyünk helységei a funkciójuknak, – és nem mellékesen egyéniségünknek- megfelelő hangulatot sugározzák, és ez által segítsék a kellemes közérzet kialakulását. Hiszen egyáltalán nem mindegy, hogyan érezzünk magunkat a mindennapi tevékenységünk során, mivel közérzetünk a teljesítményünket, és a környezetünkhöz való viszonyunkat is befolyásolja.

És hogy hogyan tehetjük színesebbé környezetünket a nélkül, hogy nekiállnák lakást festeni? Néhány egyszerű trükkel már a lakás teljes felforgatása nélkül is eredményeket érhetünk el. Egy új függönnyel, bútorhuzattal, vagy szőnyeggel szinte “pillanatok alatt” pozitív változásokat tudunk elérni. És ha már a szőnyegeknél tartunk; Ne féljünk használni az élénkebb, vidámabb színeket.

Egy új előszoba szőnyeg, egy élénkebb középszőnyeg, vagy futószőnyeg szinte újjá varázsolhatja lakásunkat, és javíthatja közérzetünket.

Mire figyeljünk a színek kiválasztásakor?

A lila az elegancia, a spiritualitás, az elmélyülés színe, melyet sokan az erotikával is összefüggésbe hoznak. Inspiráló, kreatív, meditatív légkört teremt
A napsárga a Nap energiát adó színe fénnyel, és energiával tölti fel a szobát, és életvidám hangulatot teremt.
A kék finom, elegáns, hűvös és tiszta szín. Minderről bővebbel a hivatkozott cikkben olvashat.

Az ALBINA szőnyegek széles színválasztékának segítségével segítségével színesebbé, izgalmasabbá  teheti otthonát, munkahelyét.

Tervezze meg saját szőnyegét!

A rendelkezésre álló 29 színből, és 4 féle mintából több száz összeállítás készíthető, kinek-kinek az ízlése szerint. A választható színeket ITT, a mintákat pedig ITT találja.

Az összeállításban kérheti munkatársaink segítségét levélben, vagy telefonon.

Tervezze meg Ön is a saját szőnyegét, vagy válasszon legnépszerűbb mintáink közül!

TOP 100  szőnyegünket IDE kattintva tekintheti meg.