Fizetési lehetőségek

A megvásárolni kívánt termékek ellenértékét két féle képen rendezheti;

  • Lehetőség van a teljes összeget előre utalással rendezni. Ebben az esetben a visszaigazolásban szereplő tejes összeget az ott megadott bankszámla számra kell előre átutalni. A megvásárolni kívánt terméket az összeg beérkezését követően tesszük gyártási programba.

  Az összeg beérkezését követően számlát állítunk ki, és a vásárlót e-mail-ben értesítjük az összeg beérkezéséről. A számla másolatát az értesítéshez mellékeljük, az eredeti példányt a megrendelt termékkel együtt küldjük

A teljes összeg előre utalása esetén az egyszerűbb adminisztráció miatt kedvezményes ( cca – 4,5% ) árakat kínálunk, melyet az árlistában feltüntetünk.

  • A termékek ára utánvéttel is rendezhető, azonban a 30% előleget – egyedi rendelések esetben – átutalással (vagy banki befizetéssel) kell rendezni. Az előleg megfizetésétől a TOP 100 -ból történő rendelés esetén, illetve egyedi mérlegelés alapján tudunk eltekinteni. A megvásárolni kívánt terméket az előleg beérkezését követően tesszük gyártási programba.

Az előleg mértékéről a visszaigazolásban tájékoztatjuk a vásárlót. Az előleget ez alapján kell átutalni, illetve befizetni. Az előleg beérkezését követően számlát állítunk ki, és a vásárlót e-mail-ben értesítjük az előleg beérkezéséről. A számla másolatát az értesítéshez mellékeljük, az eredeti példányt a megrendelt termékkel együtt küldjük.

TOP 100 –ból történő vásárláskor utánvét esetén sem kell előleget fizetni.

A választott fizetési módot a rendelés (vásárlási ajánlat) leadásakor meg kell adni.

Az internetes rendelésre vonatkozó árjegyzékünket IDE kattintva találja.