Ha minket kérdeznek, akkor természetesen igen. Mi persze elfogultak vagyunk, na de ki nem lenne elfogult a saját termékével?

Esetünkben mégis többről van szó, mint egyszerű elfogultságról. Mielőtt vállalkozásszerűen elkezdtünk foglalkozni ezekkel a szőnyegekkel, hosszabb időn keresztül megtapasztaltuk az előnyeit. Először mint fürdőszoba szőnyeg, később mint előszoba szőnyeg is. Miután elkezdtük az Albina szőnyegek forgalmazását, gyorsan jöttek a pozitív visszajelzések is, amelyek megerősítettek abban, hogy jó irányba indultunk. Viszonylag gyorsan megtaláltak minket azok a vásárlóink, akik első ilyen szőnyegüket még Svédországból szerezték be, és az ismerőseik körében is elhíresztelték, hogy már Magyarországon is kapható.

A mai napig is a legtöbb vásárlónk mások ajánlására keres fel bennünket. Látta valamelyik rokonánál, esetleg a szomszédja dicsekedett el legújabb szerzeményével. Ezért fektetünk kiemelt hangsúlyt vásárlóink megelégedettségére, annál jobb reklám ugyanis nemigen van, mint amikor azzal állít be egy vásárlónk, hogy nagyon sok jót hallott a termékünkről, látta egy ismerősénél, vagy hogy olvasta a facebook oldalunkon a pozitív hozzászólásokat.

Na de térjünk vissza jelen írásunk témájához, az árhoz. Magyarországon – főként az utóbbi 6-8 évben a- a vásárlók igen „árérzékenyekké” váltak. Nagyon is megnézik, hogy mire adnak ki több ezer Forintot, ugyanakkor a minőséget illetően is megnőttek az igények.  Tehát elsősorban az ár/érték arány az ami döntően befolyásolja a vásárlókat.

Az adatok azt mutatják, hogy az Albina szőnyeg bizonyosan megéri az árát. De vajon miért? Mi teszi ezeket a szőnyegeket ár szempontjából is ennyire vonzóvá?

Elsősorban az élettartam! Szintén egy vásárlónk fogalmazta meg találóan “Ezeket a szőnyegeket az ember előbb unja meg, minthogy tönkremennének.” És valóban, sok helyről hallottuk már, hogy több mint 30-35 éve használják, és rendszeresen tisztítják ezeket a szőnyegeket. Ez persze csak abban az esetben meglepő, ha tudjuk, hogy itt azokról a szőnyegekről beszélünk (előszoba szőnyeg, futószőnyeg, stb…), amelyek a legnagyobb igénybevételnek vannak kitéve egy lakásban, és az ilyen helyen lévő hagyományos textil szőnyegeket 2-3 évente bizony cserélni kell.

Tehát számoljon! Bátran hasonlítsa össze más termékek árával, és élettartamával, és az Albina szőnyegek esetében ne számoljon 30-35 évvel. Számoljon csak 10 évvel, és ha 10 év alatt megunta, ajándékozza el, és vegyen egy újat!

A szőnyegek kiválasztásához a színeket ITT, a mintákat pedig ITT találhatja meg.

Szőnyegeinkről átfogó információt ITT olvashat.