Gyakori kérdések

Az alapanyag antisztatikus tulajdonsága révén taszítja a porszemcséket, melyek így áthullnak a szőnyeg hézagain, ezáltal az allergiát okozó poratkák nem tudnak megtelepedni benne.

A szőnyeg alapanyagának, és a szövésmintának köszönhetően szorosan rásimul a felületre, és a legfényesebb burkolaton sem csúszik meg, és nem gyűrődik fel.

Nem, ilyesmire nem kell költenie. Az ALBINA szőnyegek önmagukban is tökéletesen tapadnak bármely felülethez.

Nem, a szőnyeg nem vesztette el a tapadását. Az történt, hogy a szőnyeg, és a padlóburkolat között nagyobb mennyiségű por gyülemlett fel, és a szőnyeg ezen a porrétegen csúszott meg. Távolítsa el a felgyülemlett port a szőnyeg alól, és mossa ki a szőnyeget mosógépben.

Nem, a szőnyeg nem karcol, mivel az alapanyaga lágy PVC .

Hajtsa félbe (70-80 cm-est), és lazán tekerje fel. Ügyeljen rá, hogy a rojtok kifelé legyenek. 40oC alatt kímélő programmal, a szokásos mosószerrel mossa ki. Rövid centrifugálást követően visszateheti a helyére. Külön szárítás nem szükséges.

Nem, kizárólag forgódobos mosógépben mossa!

Ha nem éri nagyobb szennyeződés, elegendő évente kétszer mosógépben kimosni.

Nem, amennyiben betartja a Használati utasításban foglaltakat. Gyakorlati tapasztalat, hogy minél többször mossa ki mosógépben, annál egyenletesebbé válik a szőnyeg szövése.

Nem szükséges. Összehajtva szállította a szőnyeget, és nagyobb méretű szőnyegek esetében ez előfordulhat. Várjon türelmesen, a szálak rövid idő alatt maguktól kisimulnak.

Nem. A szőnyeg átszellőzik, így a kutyust nyugodtan hagyhatja pihenni.

Igen. Fürdőkádban, és zuhanytálcában is használható csúszásmentesítésre.

Nem. A rojt a szőnyeg szerves része. Ha zavarja a hosszú rojt, a csomó felett 30 mm-re visszavághatja. Ennél rövidebbre semmi szín alatt ne vágja! A rojtokról bővebben ITT olvashat.

Nem szükséges szárítani. Hagyja a helyén. A szőnyeg átszellőzik, és reggelre a szőnyeg, és alatta a burkolat is felszárad.

Nyugodtan kiteheti. A szőnyeg anyaga UV álló, a napsütés az élettartamát nem befolyásolja.

Természetesen igen, amennyiben nem feltétel a hőszigetelés. Kérjük, vegye figyelembe, hogy az ALBINA szőnyegek rendkívül jó hővezető képességűek.

Igen, kifejezetten ajánljuk is, mivel az ALBINA szőnyegek jó hővezetők.

Tényleg. Rendeltetésszerű használat mellett

A szennyeződésre öntsön egy kis zsíroldó tisztítószert (pl. domesztosz, vagy ezzel egyenértékű), majd, ha folt elhalványult, mossa ki a szőnyeget mosógépben.

Nem. Az ALBINA szőnyegek Magyarországon készülnek, magyar alapanyagból. Maga a technológia Svédországból származik, ahol már több mint 40 éve használnak hasonló szőnyegeket.

Az oldalon megadott színekbőlmintákból, és méretekből tetszése szerinti összeállításban rendelhet. Kérjük, egyértelműen adja meg a kívánt méretet, a minta típusát, és a kiválasztott színeket.

Örömünkre szolgál, hogy elégedett a termékünkkel. Kérjük, hogy küldje el rövid bemutatkozását az info@szonyegguru.hu e-mail címre. Munkatársunk rövid úton felveszi Önnel a kapcsolatot.