Abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy vásárlóink nem rejtik véka alá dicséreteiket. Sok pozitív visszajelzést kapunk! A továbbiakban egyet szeretnénk külön is kiemelni ezek közül, mivel tudományos alapossággal tárgyalja szőnyegeink előnyös tulajdonságait. Álljon itt „vágatlanul” egy vásárlói vélemény melyből kiderül, hogyan vélekedik egy mérnök a nálunk vásárolt szőnyegekről

„Tisztelt Szőnyegguru!

Pozitív vásárlói tapasztalataimról szeretnék beszámolni, illetve szeretnék referenciával szolgálni mások számára is. Az elmúlt két évben teljesen lecseréltük a szőnyegeinket. Mostanra már csak az önök által forgalmazott szőnyegek díszítik a lakásunkat.

Tapasztalataink:

– Moshatóság: valóban könnyen tisztítható! Automata mosógépben mossuk a szőnyegeket, normál, színes ruhákhoz való programmal. Az eredmény kielégítő, a szőnyegek nem vetemednek a mosástól, mosás után pedig könnyen megszáradnak. Mivel kicsire összehajthatóak, ezért több is belefér a gépbe. Száradás után nem maradnak gyűröttek (természetesen nem összehajtogatva, vagy gyűrve szárítjuk őket!). A konyhában is van szőnyegünk. Remekül bírja a konyhai igénybevételt! Zsír, olaj, stb. mosószeres, vagy ecetes vízzel könnyen eltávolítható a szőnyeg felületéről azonnal, de akár később is! Nagyon jó dolog, ha a konyhában is van egy szőnyeg, ami bírja a strapát, és nem csak a puszta kövön kell járkálni. Sokkal „kellemesebbé” teszi a konyhát!

– Csúszás/gyűrődés: két számítógép asztalunk is van, mindkettőnél van szőnyeg. Az egyik esetében kifejezetten azért vásároltuk meg a szőnyeget, mert a parketta lejt, és a gurulós szék a saját súlyától is majdnem elgurulna az asztaltól. A szőnyeg valóban nem csúszik el! Előfordul, hogy a szék elmozdításával néha meggyűrjük a szőnyeget, de ha az ember kihúzogatja, akkor ismét sima és egyenletes lesz, a gyűrődésnek nem marad nyoma. A székláb benyomódásának a nyoma rövid ideig megmarad, de a terhelés megszűnte után az anyag újra visszaáll az eredeti állapotába! Amikor porszívózom a szőnyeget, elhúzom a széket. Még sohasem tapasztaltam, hogy a székláb nyoma megmaradt volna, pedig hetente van takarítva a lakás. Ha valaki a gurulós székkel úgy akar mozogni, hogy rajta ül, és közben akar mozogni a székkel együtt, annak azért azt javaslom, hogy nagyobb felületű szőnyeget vegyen. Nálunk erre is van példa, a számítógép asztalomnál egy 140×150 cm-es szőnyeg van. Nyugodtan hátra gurulhatok a székkel, illetve vissza. A szőnyeg nem mozdul el. A másik asztal alatti hosszú, keskeny szőnyegen szintén lehet mozogni a székkel elcsúszás nélkül, de a kisebbik szőnyegre azért igaz az, hogy ha valaki egyfolytában leülne, felállna, és közben gurulna a székkel, akkor a szőnyeg egy kicsit mozogna. Mérnökként úgy vélem, hogy tökéletes tapadást csak a légmentesen illeszkedő felülettől lehet elvárni, egy szőtt anyagtól nem! Mindent egybevetve a szőnyegek megfelelően vizsgáztak a gurulós irodai székeink alatt is!

– Esztétika: a színválaszték kielégítő, szerintem nagyon szép és ízléses színösszeállítások jellemzik ezeket a szőnyegeket. Nálunk kétféle színösszeállítás van a lakásban, illetve van egy kis szőnyeg, ami egy harmadik színt képvisel. Szerintem minden szőnyegünk nagyon szép, és jól illik a bútorainkhoz!

Az önök által forgalmazott szőnyegekkel nagyon meg vagyunk elégedve, az áruk is megfelelő! Mindenkinek csak ajánlani tudom!

Üdvözlettel:

Póra Péter

P.S.: mellékeltem fotókat. Nem vagyok egy fényképész, de remélem tudnak belőle válogatni!„

Hisszük hogy ez, és az ehhez hasonló vásárlói visszajelzések nem csak az értékesítést segítik, hanem azokat a leendő vásárlóinkat is segítik döntésük meghozatalában, akik még nem határozták el magukat első ilyen szőnyegük megvásárlására. A döntésben további segítségességet nyújthat Facebook oldalunk.

Még több vásárlói véleményt ITT, illetve ITT olvashat.

Ha tetszett a cikkünk, ossza meg másokkal is. Ha vásárolni szeretne, színeket ITT, mintákat pedig ITT tud választani.

Átfogó információkat a szőnyegekről IDE kattintva találhat