Vélemények

Elégedett vásárlóink visszajelzéseit mindig örömmel fogadjuk, és tesszük közzé:

 • “Rengeteg szőnyeget vettem már önöktől és nagyon meg vagyok vele elégedve.  A szőnyegek télen is kint vannak a teraszon, ennek ellenére nagyon ritkán kell kimosni őket, talán ha kétszer mostam idén. Mivel kint is van cipős szekrény azért volt rá szükség, hogy a gyerekek ne járkáljanak a hideg kövön, de a kutyusunk is birtokba vette, nagyon szeret rajta aludni.”
  (Sz. Zs. Budapest)

 • “Nagy örömömre szolgált, hogy rátaláltam az Önök üzletére a Mamut 2 bevásárlóközpontban. Kb. 9-10 éve használom a konyhában illetve lábtörlőként az Önök szőnyegeit. Nagyon strapa bírok, a két hetenkénti mosás se látszik meg rajtuk.”
  (Deák Sándorné, Budapest)
 • “Szupi ez a szőnyeg!  Nagyon ajánlom Mindenkinek!   Már kettő van ,de biztos lesz még több.  Nem kell állandóan mosni,bár lehet.  Elegáns,praktikus.  Ez jó találmány!”
  (Anna, Budapest)
 • “7 éve vásároltam az első Albina szőnyeget a fürdőszobánkba. Gyakran mosom, hol kézzel, hol gépben, mégis a mai napig megőrizte a minőségét, olyan mintha most vásároltam volna. Azóta vettem több ilyen szőnyeget, nagyon szeretjük, jó érzést nyújt mezítláb is. Meg vagyunk vele elégedve, szívesen ajánlom másoknak is.”
  (Krasznavölgyiné V. Erzsébet, Fót)

 • “A szőnyeg a mai napon megérkezett, nagyon tetszik, örülök, hogy Önöket választottam! Jó döntés volt! Köszönöm szépen.”
  (Szöllősi Krisztina, Székkutas)
 • ” Szeretem mert mutatós, és praktikus. Nyaralóba is tökéletes!!  Üdvözlettel”
  (Lívia)

 • “Háziállataim, kutyáim vannak. A szőnyegeket a teraszon, és az előtérben használom. A kutyaszőrt nem veszi be a szőnyeg, könnyen tudom tisztítani, számomra nagyon előnyös.”
  (Pápai Dezsőné, Győr)
 • “A kifőzdénk bejáratánál helyeztük el a szőnyegeket. Nehezen koszolódnak, a színüket mosás után sem veszítik el, már egy éve használjuk, de semmiféle kopás nem jelentkezik.”
  (Főzelékmánia, Debrecen)
 • “Öt kisgyermekem van, az Albina szőnyegekkel van tele a lakásom, előszobában, konyhában, és a gyerekszobában is vannak. Könnyen tisztítható, nem csúszik, és a por sem száll belőlük. Ez nagyon fontos, mert az egyik gyerekem allergiás.”
  (Richolm Lászlóné, Szekszárd)
 • “Az óvodánkban, a csoportszobákban ezek a szőnyegek találhatók. Könnyen tisztíthatók, nem csúsznak, a gyerekek szeretik.”
  (Óvónő, Siófok)
 • “A panziónkban az előtérben, és a fürdőszobákban ezeket a szőnyegeket helyeztük el. Nem piszkolódnak, jók a minták, a színek, kevesebbet kell takarítani.”
  (Péterfia Panzió, Debrecen)
 • “Az apartmanházainkban minden szobában ezeket a szőnyegeket helyeztük el. Itt külföldi diákok laknak, a takarítást a személyzetünk végzi. Nem koszolódnak, már egy éve használjuk, és úgy néznek ki, mintha újak lennének.”
  (Hunép Invest Rt., Debrecen)
 • “Sportkollégiumban a diákok nagy igénybevételének jól ellenáll, ritkábban kell takarítani, mint a hagyományos szőnyegeket, nem kopnak, a színüket, méreteiket nem veszítik el. Még faliszőnyegként is használjuk. Nálunk nagyon bevált.”
  (Sportkollégium igazgatója, Debrecen)
 • “Nyugdíjas vagyok, beteges, ezért fontos volt számomra, hogy találjak olyan szőnyeget, mely nem csúszik, könnyen tisztítható. Ez a szőnyeg megfelel az elvárásoknak, nem veszi be a koszt, mosógépben kéthavonta mosom, és nem csúszik az előszoba kövén.”
  (Majorosiné, Budapest)

Ha már Önnek is vannak pozitív tapasztalatai az Albina szőnyegekkel, kérjük ossza meg velünk!

Írjon a szonyegguru@szonyegguru.hu email címre. Fáradozását előre is köszönjük!

vissza

Comments are closed.

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com