Konyhai szőnyeg

Üzletünkben konyhába is elhelyezhető szőnyegek széles választékával várjuk kedves vásárlóinkat!

Igény szerint egyedi méret, és színösszeállítás készítését is vállaljuk.

Ságiné Krausz Zsuzsanna

         MÉRETEK                  MINTÁK                 ÁRAK                RENDELÉS

Amit a konyhai szőnyegekről tudni érdemes:

Sok lakás egyik központi tere a konyha, és mind többekben merül fel az igénye annak, hogy egy konyhai szőnyeggel „dobják fel” a lakásnak azt a részét, ahol idejük egy jelentős részét eltöltik.

Döntésükben persze nem kizárólag esztétikai szempontok játszanak szerepet, hiszen egy konyhai szőnyeg nem csak dekoratív, hanem hasznos is, mivel megvédi (vagy éppenséggel eltakarja) a konyha padlóját.

Nemrégen vásároltam önöktől egy szőnyeget. Nagyon tetszik és praktikus, valamint a kiskutya is nagyon kedveli. Jó döntés volt! (T. Róbert)

“Nemrégen vásároltam önöktől egy szőnyeget. Nagyon tetszik és praktikus.. Jó döntés volt!” (T. Róbert)

Az ideális konyhai szőnyeg tehát nem csak esztétikus, hanem strapabíró is, ellenáll a „konyhai műveleteknek”, „baleseteknek”. Csúszásmentes, könnyen tisztán tartható, és hosszú élettartamú. Röviden: képes könnyebbé tenni a házi munkát.

A svéd licenc alapján készülő műszálas szőnyegeink tökéletesen megfelelnek a fenti szempontoknak. Por, és nedvességtaszítók, akár egy nedves szivaccsal is letörölhetők. Otthon, mosógépben is moshatók. A széles szín, és méretválaszték lehetőséget nyújt a konyha berendezéséhez tökéletesen illeszkedő szőnyeg elhelyezésére.

Próbálja ki! Szeretni fogja.

A nyaralónk konyhájába is a „Szönyegguru” terméke került. Az Albina szőnyeg a kedvencem, előszobába, konyhába, nyaralóba, erkélyre, mindenhová ahol erős használatnak van kitéve, csak ezt a szőnyeget veszem. (K. M. Budapest)

Vásárlóink tapasztalatairól tájékozódjon Facebook oldalunkon!

Méreteteket IDE kattintva, mintát, és színt ITT, illetve ITT tud választani.

A megrendeléssel kapcsolatos információkért kattintson IDE!

 

vissza

 

Comments are closed.

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com