Futószőnyeg

Kínálatunkban futószőnyegek széles választékával várjuk kedves vásárlóinkat!

Igény szerint egyedi méret, és színösszeállítás készítését is vállaljuk.

2-a

         MÉRETEK                  MINTÁK                 ÁRAK                RENDELÉS

Amit tudni érdemes:

Elsődlegesen folyosók, közlekedők, és hallok fontos lakberendezési eleme a futószőnyeg.

Lakberendezők azt tanácsolják, hogy a padlófelület nagy részét borítsuk szőnyeggel a lakásunk azon részein, ahol járunk. Döntően a bejáratoknál, és közlekedőknél. Ez nem csak esztétikai szempontból fontos, de biztonságot, és kényelmet is jelent. Egy jól megválasztott futószőnyeg hangszigetelőként is működik, elnyelve a lépéseket „kopogását”

futoszonyeg_b

Az általunk forgalmazott műszálas síkszövött szőnyegek minden szempontból alkalmasak az említett funkciók ellátására. Lágy PVC anyaguknak köszönhetően elnyelik a lépések zaját, kímélik a parkettát, és csúszásmentesek*. A széles színválasztéknak köszönhetően esztétikusak, és nem mellékesen könnyen tisztán tarthatók.

Szakemberek szerint a futószőnyeg, és a fal között esztétikai szempontból 10-30 cm-t érdemes szabadon hagyni. A 70, és 80 cm szélességben készülő szőnyegeink jól illeszthetők ehhez a szabályhoz. Hosszuk a helyiség méretéhez tetszőlegesen** igazítható.

Próbálja ki! Szeretni fogja.

“Imádjuk az Albina-szőnyegeket, mivel rendmániásak vagyunk, fontos, hogy könnyen kezelhetőek, tisztíthatóak, és egy designlakásban is kiválóan mutatnak.” (T. A. Budapest)

Vásárlóink tapasztalatairól tájékozódjon Facebook oldalunkon!

Méreteteket IDE kattintva, mintát, és színt ITT, illetve ITT tud választani.

A megrendeléssel kapcsolatos információkért kattintson IDE!

 


 

 *A csúszásmentesség megőrzése érdekében, a szőnyeg alatt felgyülemlő port célszerű rendszeresen eltávolítani.

**Egyedi méret rendelésekor kérjük vegye figyelembe, hogy a legtöbb mosógép kapacitása max. 5 kg, és a szőnyegek 1,6 – 1,7 kg/m2 tömegűek.(Tehát egy 5 kg-os mosógépbe max  3,10 m2-es szőnyeget tehetünk)

 

vissza

Comments are closed.

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com