Szőnyeget a konyhába?

A fenti címben nem fogalmaztunk teljesen pontosan. Helyesen így kell leírni: Szőnyeget a konyhába! Jól látja, a különbség a mondat végi írásjelben van. És, hogy miért a felkiáltójel? A következő írásunkból ez is megtudhatja.

Természetesen azért a felkiáltójel, mert mióta az Albina szőnyeg beszerezhető, többé már nem kérdés, hogy lehet-e, szabad-e, érdemes-e egy konyhába szőnyeget tenni. Azt tapasztaljuk, hogy vevőink egyre nagyobb hányada a konyhájába is vásárol szőnyeget , és a visszajelzések –melyeket mindig örömmel fogadunk– nagyobbik része is a konyhai szőnyegekkel kapcsolatos megelégedettségről számol be. Íme néhány:

“Nagy örömömre szolgált, hogy rátaláltam az Önök üzletére a Mamut 2 bevásárlóközpontban. Kb. 9-10 éve használom a konyhában illetve lábtörlőként az Önök szőnyegeit. Nagyon strapa bírok, a két hetenkénti mosás se látszik meg rajtuk.”
(Deák Sándorné, Budapest)

„A konyhában is van szőnyegünk. Remekül bírja a konyhai igénybevételt! Zsír, olaj, stb. mosószeres, vagy ecetes vízzel könnyen eltávolítható a szőnyeg felületéről azonnal, de akár később is! Nagyon jó dolog, ha a konyhában is van egy szőnyeg, ami bírja a strapát, és nem csak a puszta kövön kell járkálni. Sokkal „kellemesebbé” teszi a konyhát!” (Póra Péter, Budapest)

Még több vásárlói véleményt a honlapunkon IDE, illetve IDE kattintva találhat. Ezen felül Facebook oldalunk is rendszeresek a pozitív hozzászólások.

Ságiné Krausz ZsuzsannaDe miért is érdemes szőnyeget tenni a konyhába?

  • Először is azért, mert otthonossá, barátságossá teszi a helységet. Egy jól megválasztott minta, és színösszeállítás „csodákat tehet”, és még a közérzetünkön is javíthat. Egyszerűen jó ránézni.
  • Másodsorban megvédi a konyha burkolatát. (Egy szőnyeg cseréje még mindig könnyebb, mint a teljes padlóburkolaté). De nem csak megvédheti, hanem éppenséggel el is tüntetheti a burkolaton korábban keletkezett sérüléseket, hibákat.

Az alapanyagnak köszönhető előnyös tulajdonságok folytán a szőnyegeink ideálisak a konyhában, és természetesen az étkezőben is. Nem csúsznak, strapabíróak, és könnyen tisztíthatók. (moshatók, törölhetők). Természetesen az Albina szőnyegek sem bírnak ki „mindent”, ugyanakkor a tisztán tartásuk lényegesen egyszerűbb, mint a hagyományos textil szőnyegeké, és élettartamuk is hosszabb.

Tegye otthonosabbá konyháját egy szép szőnyeggel! Válasszon bátran az élénkebb színek közül hisz lehet, hogy mindig is vágyott valami ilyenre, valami vidámra. Meglátja a főzés is könnyebben fog menni.

Ha sikerült meggyőznünk, nézzen be Mintaboltunkba, vagy válassza az internetes rendelést.

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com